Actuele wetsvoorstellen

Belastingwijzigingen per 1 januari 2022 op een rij!

13 jan 2022 Kennis Een nieuw jaar is aangebroken, en daarom zetten wij graag de belangrijkste fiscale wijzigingen voor u op een rij. Wij hebben een onderverdeling gemaakt tussen wijzigingen voor particulieren, ondernemers/MKB-bedrijven, multinationals en overige fiscale maatregelen.
Verder lezen...

Fiscale maatregelen regeerakkoord 2021-2025

23 dec 2021 Kennis Op 15 december 2021 is het Coalitieakkoord “Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst” gepresenteerd door fractievoorzitters Rutte (VVD), Kaag (D66), Hoekstra (CDA) en Segers (CU). Wij ontlenen de volgende fiscale maatregelen aan het Coalitieakkoord die wij voor u van belang achten.
Verder lezen...
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1