Belastingplan 2022

Belastingwijzigingen per 1 januari 2022 op een rij!

13 jan 2022 Kennis Een nieuw jaar is aangebroken, en daarom zetten wij graag de belangrijkste fiscale wijzigingen voor u op een rij. Wij hebben een onderverdeling gemaakt tussen wijzigingen voor particulieren, ondernemers/MKB-bedrijven, multinationals en overige fiscale maatregelen.
Verder lezen...

Belastingplan 2022: temporele beperking verrekening voorheffingen met de Vpb

25 nov 2021 Jurisprudentie Op Prinsjesdag, 21 september 2021, zijn de voorstellen voor het Pakket Belastingplan 2022 bekend gemaakt. Onderdeel van dit Pakket is de temporele beperking verrekening voorheffingen met de Vennootschapsbelasting.
Verder lezen...

Auto, Prinsjesdag & de belastingplannen voor 2022

11 nov 2021 Kennis Kijk jij er ook altijd zo naar uit? Prinsjesdag? Wat zou er volgend jaar weer gebeuren in autobelastingland? Hieronder zetten wij de wijzigingen voor je op een rij. Maar let op: de Tweede en Eerste Kamer moeten hier nog over beslissen, dus de uiteindelijke uitkomst kan anders zijn.
Verder lezen...

Prinsjesdag 2021! Wat zijn de belangrijkste wijzigingen uit het belastingplan 2022?

28 sep 2021 Kennis Op Prinsjesdag is het Pakket Belastingplan 2022 bekend gemaakt. Vanwege het feit dat het kabinet demissionair is, zijn er geen nieuwe plannen gepresenteerd. Dit wordt overgelaten aan het nieuwe kabinet. Desondanks zijn er weer genoeg wijzigingen die wij u niet willen onthouden. In dit artikel zetten wij voor u de belangrijkste wijzigingen op een rij. Wij hebben de diverse maatregelen ingedeeld in particulieren (incl. DGA/ZZP-er), MKB-bedrijven, multinationals en overige maatregelen. De bedoeling is dat de wijzigingen per 1 januari 2022 van kracht worden, tenzij anders is aangegeven. Wij wensen u veel leesplezier toe.
Verder lezen...
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1