Milieuheffingen

Actualiteiten op het gebied van energiebelasting

5 jan 2021 Kennis In dit artikel wordt achtereenvolgens ingegaan op (1) doel en karakter van de energiebelasting, (2) stimulering van duurzame energieproductie, (3) de vrijstelling lokaal duurzaam opgewekte energie en (4) teruggaafregelingen energiebelasting
Verder lezen...

Geen langere bezwaar- en beroepstermijn WOZ door Coronacrisis

10 apr 2020 Kennis Nu ons land in een ‘intelligente lockdown’ verkeert tot ten minste 28 april 2020, is het van belang om ook aandacht te hebben voor de WOZ-waardering 2020 en de bezwaarprocedures die hieraan gekoppeld kunnen zijn. Ook uitstel van te betalen belastingen komt onderstaand aan de orde.
Verder lezen...

Hof: geen vrijstelling Energiebelasting voor collectieve zonnepanelen

16 jun 2017 Jurisprudentie Wilt u als ondernemer of als particulier investeren in een collectief zonnepanelenproject? Let op: een coöperatie krijgt niet altijd een vrijstelling van energiebelasting. Dit oordeelde de belastingrechter begin mei.
Verder lezen...
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1