Over ons

 Over ons
 

Fiscaalconsult is opgericht door fiscaal specialist mr. drs. Michiel Opgenoort en heeft tot doel het contact te bevorderen tussen financiële en juridische dienstverleners enerzijds en fiscaal specialisten anderzijds.

Fiscaalconsult is een samenwerking tussen Michiel Opgenoort, Calabi (platform) en Fifty5 Creative Media (marketing en design).

Lees ook het interview met Michiel Opgenoort, waarin hij vertelt over de achterliggende motieven voor de oprichting van het platform en in gaat op actuele fiscale onderwerpen, zoals belastingontwijking en belastingontduiking.

Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1