Fiscaalconsult Fiscaal Consult

Fiscaalconsult Uw fiscaal sparringspartner

Fiscaalconsult is opgericht door fiscaal specialist mr. drs. Michiel Opgenoort en heeft tot doel het contact te bevorderen tussen financiële en juridische dienstverleners enerzijds en fiscaal specialisten anderzijds.

Fiscaalconsult is een samenwerking tussen Michiel Opgenoort, Basecode NV(platform) en Fleximaal NV (marketing en design).

Lees ook het interview met Michiel Opgenoort, waarin hij vertelt over de achterliggende motieven voor de oprichting van het platform en in gaat op actuele fiscale onderwerpen, zoals belastingontwijking en belastingontduiking.

LEES HIER HET INTERVIEW MET MICHIEL OPGENOORT

Bent u een specialist?

Bent u fiscaal specialist? En wilt u graag fiscale vragen beantwoorden van financiële en administratieve dienstverleners of wellicht van collega-fiscalisten? En bent u bereid om minimaal 3 artikelen per jaar te schrijven?

Fiscaalconsult kan u dan met deze doelgroep in contact brengen. De gedachte is dat u schrijft over onderwerpen waar u een passie voor heeft en waar u dus ook graag vragen over wilt krijgen.

Wij zorgen ervoor dat uw artikelen zo goed mogelijk via Google worden gevonden en nemen deze op in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. De kans dat u met interessante dienstverleners in contact komt wordt daarmee een stuk groter en daarmee uiteraard ook de kans dat daar uiteindelijk betaalde opdrachten uit voortkomen.

Wij zoeken fiscaal specialisten met voldoende kennis en ervaring en die zich op deze wijze willen profileren. Wilt u meer weten, maak dan hier een account aan en wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}
.