Dhr. mr. drs. Geert Beuker

Dhr. mr. drs. Geert Beuker
Beuker btw-advies
Dhr. mr. drs. Geert Beuker
Telefoon: 06 11770709
Specialisme(n)
Btw, in het bijzonder non-profit, overheid, onroerende zaken, internationaal
Prijs per uur, excl. BTW
€ 195,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Saturnusstraat 58
7314 KM Apeldoorn

Over Geert Beuker

“Na mijn opleiding tot fiscaal econoom en fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg ben ik als inspecteur omzetbelasting gaan werken bij de Belastingdienst. Daarna ben ik als senior btw-adviseur gaan werken bij KPMG Meijburg & Co. In die rol heeft heb ik ruime ervaring opgedaan op een breed terrein van de btw-advisering. Zo ben ik onder meer goed thuis in de non-profit-, de overheid- en vastgoedsector. Tevens heb ik de nodige ervaring in de internationale dienstverlening en supply chain-vraagstukken.

Ik geniet ervan om in goede afstemming met de cliënt een fiscaal probleem aan te pakken en naar tevredenheid af te ronden. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede en plezierige werkrelatie met de cliënt is. Waar nodig werk ik samen met andere specialisten. Een van mijn sterke kanten is het op een voor alle betrokkenen bevredigende wijze begeleiden van de klanten bij hun btw-problematiek in ruime zin. Telkens ervaar ik het weer als een uitdaging om met de cliënt een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.”

Neem contact op voor een gratis consult

Interactief webinar laatste btw-aangifte 2020 / btw-actualiteiten

In dit btw-webinar krijgt u de praktische tools mee, zodat u voor 1 februari 2021 goed voorbereid de laatste btw-aangifte 2020 voor uw cliënten kunt verzorgen. Tevens worden de btw-actualiteiten en wijzigingen voor 2021 besproken die relevant zijn in de praktijk aan de hand van cijfervoorbeelden.

Cursus btw-actualiteiten

In deze btw-cursus worden de btw-actualiteiten en wijzigingen voor 2020 besproken die relevant zijn in de praktijk aan de hand van cijfervoorbeelden. Deze cursus wordt u aangeboden in samenwerking met PM | ondernemend te Heerde (GLD).

Btw-cursus KOR wordt OVOB

De kleine ondernemingsregeling in de btw (KOR) wordt per 1 januari 2020 vervangen door een facultatieve omzetgerelateerde vrijstellingsregeling omzetbelasting (OVOB). Belangrijk is om te bepalen voor welke cliënten het interessant is om voor de OVOB kiezen of juist niet. Aan de hand van praktijkcases met cijfervoorbeelden wordt dit tijdens de cursus inzichtelijk gemaakt.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1