Mevr. mr. Najat Idrissi

Mevr. mr. Najat Idrissi
L&I Advocaten
Mevr. mr. Najat Idrissi
Telefoon: 030 2919920
Mobiel: 06 17399531
Specialisme(n)
Btw, Douane, Accijns, procederen, fiscaal strafrecht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
Nederlandse Orde van Advocaten
Bezoekadres
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Over mr. Najat Idrissi

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als btw-specialist, is Najat in 2017 gestart als fiscaal advocaat waarbij de nadruk ligt op de indirecte belastingen. Najat is een van de weinige advocaten die zich heeft gespecialiseerd in de indirecte belastingen (btw, douane en accijns). Tot september 2020 was zij werkzaam bij De Haas Advocaten. Per 1 oktober 2020 maakt Najat onderdeel uit van L&I Advocaten.

Najat onderscheidt zich van andere advocaten door naast kennis van het formele recht en procesrecht ook haar kennis van het materiële recht in te zetten. Die combinatie verhoogt de kans op het behalen van het meest optimale resultaat voor de cliënt.

Zij wordt vaak gevraagd om de btw-positie van organisaties in kaart te brengen. Als blijkt dat in het verleden (abusievelijk) onjuist is gehandeld, kan dit nadelige gevolgen met zich brengen. Najat begeleidt deze organisaties bij het inkeren en het goed neerzetten van de btw-positie.

Naast haar advocatuurlijke werkzaamheden geeft zij college en promoveert zij aan de Erasmus Universiteit onder de werktitel btw en goede doelen. Daarnaast is zij een veel gevraagd auteur op het gebied van de BTW en spreker tijdens bijeenkomsten of congressen. Tevens is zij verbonden als redactiemedewerker btw bij FiscaalTotaal.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1