Dhr. Eelco Kraefft

Internetpioneer en meester van de dialoog
Dhr. Eelco Kraefft
Calabi
Dhr. Eelco Kraefft
Specialisme(n)
Content-marketing
Vaste prijsafspraken
In overleg.
Bezoekadres
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Over Eelco Kraefft

Eelco Kraefft is oprichter van Calabi, een online marketingbedrijf in Amsterdam. Eelco is afgestudeerd als fiscaal econoom, maar is al jarenlang content-marketing expert. Hij weet als geen ander hoe je (fiscale) content schrijft met als doel om gevonden te worden op Google. 

Het werk van Calabi is om te begrijpen hoe mensen online zoeken en beslissen en daarmee de klant te helpen te begrijpen hoe ze hun doelwit kunnen bereiken. Calabi heeft een platform en hulpmiddelen ontwikkeld die hun klant kan gebruiken om online interactie te laten gebeuren, en om hen te helpen informatie te verzamelen, te leren en te beslissen.

Neem contact op voor een gratis consult

Webinar content marketing fiscaal / Google optimalisatie

Schrijf jij als belastingadviseur fiscale artikelen om je te profileren met een bepaalde expertise? Dan wil je natuurlijk ook dat jouw artikelen (met bijbehorende call-to-action) door jouw doelgroep en potentiële cliënten worden gevonden op Google. En als het even kan ga je daar natuurlijk geen advertentiekosten voor betalen. Hoe pak je dat aan? Onze content marketing expert Eelco Kraefft, tevens fiscaal econoom, vertelt de ‘geheimen’ van Google, de do’s en de don’ts. Dit webinar is interactief, dus stel gerust je vragen. Na afloop ontvang je een hand-out van de presentatie, zodat jij daarmee enthousiast aan de slag kunt.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1