Mevr. mr. Priscilla de Haas

Mevr. mr. Priscilla de Haas
De Haas Advocaten
Mevr. mr. Priscilla de Haas
Telefoon: 06 51997808
Specialisme(n)
Formeel belastingrecht, fiscale procedures, fiscaal boete- en strafrecht, informatiebeschikkingen, invordering en Wwft
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten), NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen)
Bezoekadres
Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam

Over Priscilla de Haas

Priscilla heeft Fiscaal en Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met de afstudeerrichtingen formeel belastingrecht en strafrecht. Direct na haar afstuderen is zij de fiscale advocatuur ingegaan. Na vijf jaar als advocaat te hebben gewerkt bij Hertoghs Advocaten en vijf jaar bij De Bont Advocaten, is zij december 2014 haar eigen kantoor gestart, sinds 2018 onder de naam De Haas Advocaten. Zij wordt vaak gevraagd procedures over te nemen indien het gaat om complexe conflictsituaties, onder het mom ‘hard als het moet zacht als het kan’.

Tevens is Priscilla als promovenda verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen waar zij onderzoek doet naar de una via-regeling. De vraag daarbij is of een zaak administratief of strafrechtelijk moet worden afgedaan. Verder is Priscilla als auteur en docent verbonden aan diverse organisaties en is zij tevens commissaris bij een betaalinstelling.

Neem contact op voor een gratis consult

Cursus informatieverzoeken/ boekenonderzoeken

U hoeft alleen antwoord te geven op vragen van de fiscus die van belang zijn voor de belastingheffing en het moet geen ‘fishing expedition’ worden. Als u of u cliënt echter niet voldoende meewerkt, dan kan dat leiden tot een ‘omkering van de bewijslast’. Ook bij een boekenonderzoek is het belangrijk dat u zich niet onnodig in een nadelige positie manoeuvreert. In deze cursus leert u hoe u er zonder kleerscheuren vanaf komt.

Cursus informatieverzoeken/ boekenonderzoeken

U hoeft alleen antwoord te geven op vragen van de fiscus die van belang zijn voor de belastingheffing en het moet geen ‘fishing expedition’ worden. Als u of u cliënt echter niet voldoende meewerkt, dan kan dat leiden tot een ‘omkering van de bewijslast’. Ook bij een boekenonderzoek is het belangrijk dat u zich niet onnodig in een nadelige positie manoeuvreert. In deze cursus leert u hoe u er zonder kleerscheuren vanaf komt. Deze cursus wordt u aangeboden in samenwerking met PM | ondernemend te Heerde (GLD).
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1