Dhr. erik jansen

Met passie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen valt er fiscaal en sportief veel te winnen
Dhr. erik jansen
Innovative Tax BV
Dhr. erik jansen
Telefoon: 0639884949
Mobiel: 06 39884949
Specialisme(n)
Vennootschapsbelasting, fiscale begeleiding van fusies, splitsingen, overnames & innovatiebox, internationaal belastingrecht, emigratie, financieringsstructuren & internationale arbeid en sociale zekerheid, Portugal
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB, IFA en de Vereniging Belastingwetenschap
Bezoekadres
Kerkenbos 10-75m
6546BB Nijmegen

Over  Erik Jansen

Sinds 1995 is Erik Jansen (1968) werkzaam als (inter)nationaal belastingadviseur. Na de studies bedrijfs- en fiscale economie in Rotterdam leerde hij bij Ernst & Young en Mazars in Rotterdam wat het vak van belastingadviseur inhoudt. Behalve fiscaalinhoudelijke aspecten zijn beroepsvaardigheden en zeker ook ethiek relevant volgens hem. In 2007 rondde Erik een extra postacademische studie Europese fiscale studies in Rotterdam succesvol af. Erik is lid van de NOB, de International Fiscal Association (IFA) en de Vereniging Belastingwetenschap.

Zowel bij Ernst & Young als bij Paardekooper & Hoffman (later Mazars) was Erik werkzaam in de (inter)nationale belastingadviespraktijk. Bij Mazars werd hij steeds meer betrokken bij fiscale gerechtelijke procedures. Een aantal daarvan werden succesvol tot aan de Hoge Raad uitgeprocedeerd.

Bij Tax Consultants International (Rotterdam) was Erik met plezier werkzaam in de internationale belastingadviespraktijk. Hij was verantwoordelijk voor aantal internationale cliënten, waaronder buitenlandse bedrijven die in of via Nederland activiteiten ontplooiden. Ook gaf Erik diverse fiscale trainingen op het gebied van internationaal belastingrecht aan medewerkers van trustkantoren.

In 2009 maakte Erik Jansen een overstap naar Nijmegen waar hij bij acconavm belastingadviseurs hoofd van het fiscaal vaktechnisch bureau was. Hij was landelijk verantwoordelijk voor de fiscale praktijkvoorbereiding van 170 fiscale collega’s. Tevens was hij betrokken bij diverse (zeer) innovatieve bedrijven bij de implementatie van de fiscale innovatiebox.

Op 1 augustus 2012 richtte Erik Innovative Tax BV op. Sinds 1 oktober 2012 doceert Erik daarnaast ook het vak internationaal belastingrecht (in het Engels) op de Hochschule Rhein Waal in Kleve (Duitsland).

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1