Dhr. prof. mr. Jeroen Rheinfeld

Bijzonder hoogleraar agrarisch recht
Dhr. prof. mr. Jeroen Rheinfeld
FBN Juristen notarieel & fiscaal
Dhr. prof. mr. Jeroen Rheinfeld
Telefoon: 088 2222123
Mobiel: 06 41110443
Specialisme(n)
onroerende zaken, agrarisch recht
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam

Over Jeroen Rheinfeld

“Ik ben sinds 2018 als vennoot aan FBN Juristen verbonden. Als adviseur en docent heb ik mij gespecialiseerd in de registergoedpraktijk en specifiek in het agrarisch recht. Met ingang van 1 juni 2020 ben ik benoemd tot bijzonder hoogleraar agrarisch recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens ben ik verbonden aan het Instituut voor Agrarisch Recht te Wageningen. Ook ben ik redactielid van het tijdschrift voor Agrarisch recht, het Land- en Tuinbouw Bulletin en de Notarisklerk en vaste medewerker van de redactie van het vakblad FBN. In 2014 ben ik gepromoveerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een proefschrift over kavelruil. Aan deze universiteit ben ik verbonden als universitair docent en verzorg ik colleges agrarisch recht. Sinds 2004 publiceer ik regelmatig in (agro-)juridische vakbladen en geef ik cursussen op een breed civiel, fiscaal en notarieel vlak.

Heeft u vragen op agrarisch gebied aarzel niet om met mij in contact te treden”

Let op: wij werken uitsluitend voor bedrijven/zakelijke cliënten en dus niet voor particulieren.

Neem contact op voor een gratis consult

De fiscaal en civiel specialisten van FBN Juristen staan voor u klaar

FBN Juristen is het kennisinstituut bij uitstek als het gaat om fiscaal-juridische onderwerpen. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze specialisten; een consult van een kwartier is gratis en verplicht u tot niets.
Naar bedrijfsprofiel

Cursus actualiteiten overdrachtsbelasting

Overdrachtsbelasting kost uw cliënten vaak veel geld. Welke mogelijkheden zijn er om daarop te besparen? Wanneer is sprake van een woning, zodat het 2%- in plaats van het 6%-tarief kan worden geclaimd? Welke vrijstellingen kunnen zoal worden ingeroepen? Welke rol speelt de notaris hierin en wat wordt van u verwacht? En natuurlijk wordt u bijgepraat over de laatste actualiteiten. Met de juiste keuzes kunt u de wensen van uw cliënt realiseren zonder risico’s dat de fiscus later nog overdrachtsbelasting gaat naheffen. Deze cursus wordt u aangeboden door FBN Juristen te Amsterdam en Fiscaalconsult.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1