Mevr. mr. Laura Welkers

Mevr. mr. Laura Welkers
FBN Juristen notarieel & fiscaal
Mevr. mr. Laura Welkers
Telefoon: 088 2222123
Specialisme(n)
Schenk- en erfbelasting, overdrachtsbelasting
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam

Over Laura Welkers

“Als je als notaris je vak als adviseur goed wilt kunnen uitoefenen, is kennis van fiscaal recht een must. Dit was voor mij aanleiding om aan mijn studies Nederlands & Notarieel recht aan de UvA (1998-2004) nog een master Fiscaal recht toe te voegen en de combinatie te maken tussen civiel-notariële en fiscale kennis. Ik heb mij vanaf het begin van mijn carrière aangetrokken gevoeld tot het geven van advies rondom de fiscale aspecten van belangrijke gebeurtenissen in het leven van mensen: samenwonen, trouwen, scheiden, schenken, erven, verkrijgen van woningen. Daarom ben ik bij FBN Juristen gaan werken (vanaf 2011 als partner).

Als hoofdredacteur van het fiscale gedeelte van de notariële kennisbank Via Juridica die door FBN Juristen wordt uitgegeven, houd ik de ontwikkelingen, met name op het gebied van overdrachtsbelasting en schenk- en erfbelasting op de voet bij. Voorts ben ik als auteur voor de schenk- en erfbelasting verbonden aan NDFR, het tijdschrift FBN en aan de Handboeken Familievermogensrecht, Registergoederenrecht en Boedelafwikkeling.

Voor vragen over de schenk- en erfbelasting en/of overdrachtsbelasting, bijvoorbeeld als het gaat om het toepasselijke tarief voor de overdrachtsbelasting (2%/6%) en de mogelijkheden voor het gebruik van vrijstellingen in de overdrachtsbelasting en schenk- en erfbelasting, zoals bijvoorbeeld de vrijstelling van een ton bij besteding van een schenking aan de (eigen) woning,  denk ik graag met u mee!”

Let op: wij werken uitsluitend voor bedrijven/zakelijke cliënten en dus niet voor particulieren.

Neem contact op voor een gratis consult

De fiscaal en civiel specialisten van FBN Juristen staan voor u klaar

FBN Juristen is het kennisinstituut bij uitstek als het gaat om fiscaal-juridische onderwerpen. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze specialisten; een consult van een kwartier is gratis en verplicht u tot niets.
Naar bedrijfsprofiel
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1