Dhr. mr. Remy Rozendaal RB REP

Dhr. mr. Remy Rozendaal RB REP
Aangifteplan
Dhr. mr. Remy Rozendaal RB REP
Telefoon: 06 27384642
Specialisme(n)
Testamentadvies, verdeling nalatenschap, aangifte erfbelasting.
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB, REP
Bezoekadres
Industrieweg 82 s
2651 BD Berkel en Rodenrijs

Over Remy Rozendaal

“Het leukste onderdeel van mijn werk als belastingadviseur is het persoonlijke contact met de klant. Dat is ook de reden dat ik het erg leuk vind om mensen te adviseren over de inhoud van hun testament en levenstestament. Ik vind estate planning bij uitstek het onderwerp waar de fiscale regels en de persoonlijke wensen van de klant bij elkaar komen.

Om onze klanten goed inzicht te kunnen geven in het wettelijke erfrecht, de betekenis van clausules in een testament en de mogelijkheden van een levenstestament hebben wij onze eigen softwaretool ontwikkeld. Dit maakt onze uitleg voor de klant duidelijker en kunnen zij beter onderbouwd een keuze maken. De keuze van de klant leggen wij ook vast in onze tool en wordt automatisch verwerkt in het gespreksverslag van de klant. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons op de klant te concentreren. De klant staat in dit hele advies centraal.”

Neem contact op voor een gratis consult

Publicaties mr. Remy Rozendaal RB REP

Meer flexibiliteit met tweetrapsmaking en opvullegaat

26 mrt 2020
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1