Mevr. mr. Jacqueline Nietveld

Mevr. mr. Jacqueline Nietveld
Nietveldloonheffingen en inkomstenbelasting
Mevr. mr. Jacqueline Nietveld
Telefoon: +31624991985
Specialisme(n)
Loonheffingen, sociale zekerheid, inkomstenbelasting en grensoverschrijdend werken
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB (secretaris sectie lb&sv)
Bezoekadres
Javastraat 82
1782DG Den Helder

Over Jacqueline Nietveld

“Nadat ik acht jaar bij enkele belastingadvies-/accountantskantoren heb gewerkt als belastingadviseur in de algemene fiscale praktijk, ben ik in 2005 bij EY gaan werken als loonheffingenspecialist. Daar heb ik ook de SOB-opleiding (van de NOB) met als specialisatie loonheffingen gedaan. Vanuit EY ben ik in 2010 bij een van hun grootste cliënten, een beursgenoteerd uitzendbedrijf, gaan werken als tax manager loonheffingen.

Op 1 maart 2015 ben ik Nietveld loonheffingen en inkomstenbelasting gestart. Omdat ik kan putten uit een ruime ervaring op het gebied van loonheffingen en een groot netwerk heb opgebouwd, ben ik prima in staat om werkgevers en -nemers bij te staan bij problemen of juist mogelijkheden op  dit vlak.

Voor vragen over onder meer beoordeling arbeidsrelaties, de werkkostenregeling, het persoonlijk keuzebudget (PKB), beloning dga’s, pseudo-eindheffing (RVU, excessieve vertrekvergoeding), sectorindeling, gedifferentieerde premie Whk,  eigenrisicodragerschap en grensoverschrijdend werken, kunt u bij mij terecht.

Mocht u Den Helder te ver reizen vinden, dan kom ik graag naar u toe.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1