Dhr. mr. Sjoerd Bosma

Dhr. mr. Sjoerd Bosma
Bureau Bosma
Dhr. mr. Sjoerd Bosma
Telefoon: 06 52835654
Specialisme(n)
WOZ, lokale belastingen, milieubelastingen
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Koninginnegracht 19
2514 AB Den Haag
S. Bosma

Over Sjoerd Bosma

Sjoerd Bosma startte zijn fiscale carrière bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en kwam hier in aanraking met het vakgebied van de lokale belastingen. Hij vervolgde zijn carrière bij Ernst & Young waar hij van 1997 tot 2013 lid was van de maatschap. In die jaren bouwde hij zijn kennis en ervaring uit naar het terrein van de WOZ en milieubelastingen.

Zijn benoeming tot raadsheerplaatsvervanger in het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch vond plaats in 2003. Sinds enkele jaren is hij annotator van BNB en Belastingblad, lid van de redactie van Kluwer’s Vakstudie en docent bij verschillende opleidingsinstanties.
De belastingadviespraktijk oefent hij sinds enkele jaren uit onder de naam Bureau Bosma; inmiddels voert hij deze praktijk samen met Gijs ’t Hoen die eveneens specialist is op het terrein van WOZ en de lokale- en milieubelastingen.

Neem contact op voor een gratis consult

Sjoerd Bosma - Toeristenbelasting

Afhankelijk van de gastspreker die we uitnodigen, passeert de fiscaliteit van de afgelopen week de revue. Opinies worden uitgewisseld en interessante discussies gaan we niet uit de weg. Je online kwartiertje wordt verzorgd middels Adobe Connect (max. 100 deelnemers). Als gespreksleiders treden op Frits Algie en Michiel Opgenoort. Dit is de link: https://zelb.adobeconnect.com/fi/ om mee te kijken en te luisteren. Log vrijdag in vanaf 16.15 uur als gast met je voor- en achternaam. Wil je om 16.15 uur per mail (wekelijks) een herinnering ontvangen, meld je dan aan.
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1