Mevr. mr. Marion Gerritsen

Mevr. mr. Marion Gerritsen
Gerritsen BTW Advies
Mevr. mr. Marion Gerritsen
Telefoon: 06 14352814
Specialisme(n)
BTW voor internationaal georiënteerde bedrijven, vastgoed gerelateerde bedrijven en non-profit organisaties
Prijs per uur, excl. BTW
€ 150,00
Vaste prijsafspraken
In overleg.
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Weustinkhoekweg 155
7544 RJ Enschede

Over  Marion Gerritsen

“Btw is mijn vak! Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in! Het uitpluizen van de btw-wet- en regelgeving, het grondig en nauwkeurig analyseren van gegevens en dat vervolgens op een overzichtelijke en begrijpelijke manier overbrengen op anderen, zijn werkzaamheden waar ik enthousiast van word. Graag wil ik mijn btw-kennis delen om voor internationaal georiënteerde bedrijven, vastgoed gerelateerde bedrijven en non-profit organisaties op een duidelijke manier de complexe btw-regels overzichtelijk te maken. Op deze manier wordt btw bespaard en worden boeterisico’s voorkomen.

Ook voor het verzorgen van een lezing of een cursus over diverse BTW-onderwerpen kunt u bij mij terecht.

Wilt u hulp bij het optimaliseren van de BTW-positie van uw bedrijf of organisatie? Neem daarvoor contact met mij op of maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1