Dhr. mr. Mark Liebman

Weten wat er bij u speelt – nu en in de toekomst en het creëren van rust en overzicht.
Dhr. mr. Mark Liebman
ML Fiscaal Advies | Tax Law
Dhr. mr. Mark Liebman
Telefoon: 06 46025401
Specialisme(n)
Internationale vraagstukken voor werkgevers, werknemers en particulieren
Prijs per uur, excl. BTW
€ 200,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Lange Voorhout 29
2514 EB 's-Gravenhage

Over Mark Liebman

"Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en breed opgedane werkervaring, ben ik sinds 2018 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag, waar ik nauw samenwerk met mr. A.T.H. Meijer Belastingadviseur.

U kunt bij mij terecht met al uw vragen over het wonen en werken over de grens, het vestigen in Nederland, waaronder over de 30%-regeling voor ingekomen werknemers. Ik adviseer niet alleen op het fiscale vlak, maar ook op het gebied van sociale zekerheid.

Als allround fiscaal jurist denk ik daarnaast graag met u mee en adviseer ik u bij uw fiscale levensgebeurtenissen: van de aankoop van uw eigen woning tot estate planning. Door mijn uitgebreide kennis van het belastingstelsel bied ik tevens een ‘one-stop-shop’ voor zelfstandig ondernemers en het MKB.

Ik voorzie u van concreet en helder advies, zodat u een duidelijk beeld heeft van uw fiscale positie. Met dit inzicht kunt u weloverwogen keuzes maken en uw strategieën bepalen.

Ik streef naar een complete fiscale ontzorging: naast fiscale advisering en het in kaart brengen en analyseren van uw fiscale positie, verzorg ik ook uw aangiften inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, schenk- en erfbelasting.

Indien gewenst, coördineer ik de interactie met andere betrokken partijen. Denkt u hierbij onder meer aan de bedrijfsfiscalist, HR, de notaris, de accountant, de bank, de makelaar en de executeur testamentair."

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1