Dhr. mr. Ilyas Kayhan

Dhr. mr. Ilyas Kayhan
KSK Tax & Legal Services
Dhr. mr. Ilyas Kayhan
Telefoon: 06 18958798
Specialisme(n)
Fiscaal procesrecht, belastingcontroles, fiscaal invorderingsrecht, bezwaar- en beroepsprocedures, inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid, compensation & benefits, internationale vraagstukken, subsidies en fiscale risico- en opportunity scans
Vaste prijsafspraken
In overleg
Bezoekadres
Ketenstraat 35
3061 MH Rotterdam

Over  Ilyas Kayhan

Ilyas Kayhan is een zeer ervaren jurist (15 plus jaar ervaring) met zowel een fiscaal juridische als civiel juridische achtergrond. Hierdoor is hij als geen ander in staat om complexe zaken voor u te doorgronden en terug te brengen tot de kern. De fiscale en juridische puzzelstukken worden door hem op de juiste plek geplaats zodat het grotere plaatje voor u in beeld komt waardoor de meest adequate pad of strategie kan worden bepaald. In het kort wat meer over Ilyas.

Ilyas heeft Fiscaal recht en Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nog tijdens zijn studie is hij in dienst getreden bij PWC en is daar 12 jaar werkzaam geweest. Bij PWC heeft hij zich onder andere beziggehouden met de advisering van grote en middelgrote (internationale en beursgenoteerde) bedrijven in allerlei bedrijfstakken op het gebied van internationale inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid. Vanwege zijn bedrijfsjuridische achtergrond en kennis heeft hij ook dikwijls geparticipeerd in multidisciplinaire projecten zoals adviseringen rondom fusies en overnames, reorganisaties en dergelijke. Ook was hij in de laatste vijf jaar van zijn carrière bij PWC de interne adviseur van PWC zelf.

In 2014 is Ilyas in Rotterdam zijn eigen praktijk gestart waarin hij al zijn kennis en kunde heeft gecombineerd onder de naam KSK Tax & Legal Services. Samen met zijn sinds 2002 opgebouwde netwerk aan specialisten: accountants, adviseurs, advocaten en notarissen wordt u bij KSK Tax & Legal Services ontzorgd van al uw fiscale en bestuursrechtelijke kwesties.

Of het nu gaat om een navorderingsaanslag van de belastingdienst, een second-opinion over een fiscaal vraagstuk, een boete van de gemeente of een terugvorderingsclaim van ESF-subsidie door het Ministerie. U kunt hiervoor terecht bij één loket: KSK Tax & Legal Services.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1