Dhr. drs. Gerben Miedema

Dhr. drs. Gerben Miedema
Gerben Miedema | Fiscalist
Dhr. drs. Gerben Miedema
Telefoon: 06 13800627
Specialisme(n)
Holdingstructuren, personenvennootschappen (vof/cv/mts), bedrijfsopvolging, agro-fiscaliteit en zeescheepvaart /tonnageregeling
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Emmaplein 2
9711 AP Groningen
gerben.miedemafiscalist

Over Gerben Miedema

“Als belastingadviseur voor ondernemers, particulieren en intermediairs opereer ik geheel onafhankelijk. Belastingrecht is ingewikkeld en veelomvattend. Laat mij uitzoeken wat optimaal is voor uw situatie. Ik adviseer over alle Nederlandse belastingen. Stop met piekeren over uw fiscale positie en laat het bijhouden van alsmaar veranderende wetgeving en procedures aan mij over.

Mijn fiscale dienstverlening is afgestemd op de adviesbehoefte van intermediairs. Voor administratiekantoren is het vaak lastig om steeds volledig op de hoogte te blijven van de alsmaar veranderende fiscale regelgeving. Ik kan daarbij helpen. Door advisering bij meer omvangrijke of fiscaal ingewikkelde situaties, het oplossen van (dreigende) conflictsituaties met de Belastingdienst of het voeren van een fiscale beroepsprocedure.

Drs. Gerben Miedema is in 1992 afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft meer dan 20 jaren ervaring in de Nederlandse belastingadviespraktijk als allround fiscalist voor ondernemingen, directeuren-grootaandeelhouders en vermogende particulieren.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1