Mevr. mr. Heleen Elbert

Ik ben een van de weinige autospecialisten van Nederland. Hoewel ik deskundigheid bezit met betrekking tot vrijwel alle belastingen, neemt het vakgebied auto daarin een speciale plek in.
Mevr. mr. Heleen Elbert
Elbert Fiscaal
Mevr. mr. Heleen Elbert
Telefoon: 06 54358484
Specialisme(n)
Autobelastingen (bijtelling, MRB, BPM), ZZP-problematiek zoals de Wet DBA, Belastingplan 2022
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Dorpsstraat 22a
7451 BV Holten
elbertfiscaal

Over Heleen Elbert

"Het fiscale recht vind ik fascinerend: het is telkens anders, en er wordt nooit precies omschreven waar het nou eigenlijk om gaat. Dit geldt bijvoorbeeld voor de autobelastingen: de regels zijn allesbehalve simpel en er liggen grote financiële risico's op de loer. Dit is een van de redenen dat ik mij na mijn carrière als belastinginspecteur, ben gaan richten op dit specifieke onderwerp. Als belastingadviseur bij achtereenvolgens Mazars en Baker Tilly Berk ben ik met deze materie aan de slag gegaan. Sinds ik in 2010 mijn eigen praktijk ben gestart, kan ik mij helemaal specialiseren op dit terrein. Naast het begeleiden van mijn klanten bij belastingcontroles, rechtszaken en -uiteraard- het 'gewone' advieswerk, houd ik mij ook bezig met de voorlichting over dit onderwerp. Ik geef jaarlijks tientallen goed bezochte lezingen en cursussen over dit onderwerp, en schrijf voor diverse tijdschriften artikelen over de autobelastingen. Tevens krijg ik van adviseurs vaak complexe vragen over autobelastingen. Kortom, never a dull moment."

Bijzonderheden: Bestuurslid van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), Promovenda Autobelastingen aan de Erasmus University, ervaren docent, spreker en auteur

Neem contact op voor een gratis consult

Interactief webinar Belastingplan 2021

Ingegaan wordt op de belangrijkste wetswijzigingen (n.a.v. Prinsjesdag 2020) die voor 2021 op stapel staan. De focus ligt op de wijzigingen die impact hebben op de fiscale positie van de ondernemer. Hoe kunt u daar voor uw cliënten handig op anticiperen en de belastingdruk verlichten? Deze cursus wordt u aangeboden door ELBERT fiscaal te Holten en Fiscaalconsult. Vanwege corona is deze cursus omgezet in een interactief online webinar met dezelfde lestijden.

Cursus actualiteiten autobelastingen

Bent u helemaal up-to-date op het gebied van de autobelastingen, zodat u uw cliënten daarover optimaal kunt informeren en adviseren? Nee? Dan hebben wij de oplossing voor u: in deze cursus praat autobelastingexpert Heleen Elbert u op praktische wijze bij over alle relevante actualiteiten. We hebben het niet alleen over de bijtelling, maar ook over de grijskentekenregeling, de voordelen van milieuvriendelijke auto's en het gevaar van het rijden in een buitenlandse auto. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de vraag of je een auto nu beter op de zaak of op privé kunt zetten. In een middag bent u weer helemaal bij! Deze cursus wordt u aangeboden in samenwerking met PM | Ondernemend te Heerde (GLD).

Fiscaal Inside

Elke week hebben we nieuwe gastsprekers

di 13 dec 2022 16:00

Cursus Belastingplan 2023 / Prinsjesdag 2022

Ingegaan wordt op de belangrijkste wetswijzigingen (n.a.v. Prinsjesdag 2022) die voor 2023 op stapel staan. De focus ligt op de wijzigingen die impact hebben op de fiscale positie van de ondernemer. Hoe kunt u daar voor uw cliënten handig op anticiperen en de belastingdruk verlichten? Deze cursus wordt u aangeboden door ELBERT fiscaal te Holten en Fiscaalconsult.

Cursus actualiteiten autobelastingen

Bent u helemaal up-to-date op het gebied van de autobelastingen, zodat u uw cliënten daarover optimaal kunt informeren en adviseren? Nee? Dan hebben wij de oplossing voor u: in deze cursus praat autobelastingexpert Heleen Elbert u op praktische wijze bij over alle relevante actualiteiten. We hebben het niet alleen over de bijtelling, maar ook over de grijskentekenregeling, de voordelen van een milieuvriendelijke auto en het gevaar van het rijden in een buitenlandse auto. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de vraag of je een auto nu beter op de zaak of op privé kunt zetten. In een middag bent u weer helemaal bij! Deze cursus wordt u aangeboden in samenwerking met PM | Ondernemend te Heerde (GLD).
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1