Dhr. mr. Thijs van Gastel

Dhr. mr. Thijs van Gastel
HBK fiscalisten_expat consultants
Dhr. mr. Thijs van Gastel
Telefoon: 071 5422720
Specialisme(n)
Fiscale herstructureringen, DGA-problematiek, bedrijfsopvolging, opstellen overeenkomsten, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, ANBI, Toekomstvoorzieningen (pensioen in eigen beheer, stamrecht, lijfrente)
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOB
Bezoekadres
Hoofdstraat 2
2351 AJ Leiderdorp

Over mr. Thijs van Gastel

“Na mijn opleiding tot ondernemingsrecht jurist aan de Universiteit Leiden en  tot fiscaal  jurist aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest bij o.a. AEGON, PwC en Alfa Accountants. Inmiddels ben ik geruime tijd werkzaam bij HBK belastingadviseurs en accountants als allround fiscaal jurist.

Bij HBK zijn wij adviseurs met een missie. Persoonlijk en gedreven. Betrouwbaar en scherp. Wij geloven stellig dat op fiscaal gebied veel kansen onbenut blijven. Kansen om voor onze cliënten hun fiscale en financiële situatie te optimaliseren en risico’s  te minimaliseren.

Of onze cliënt als ondernemer een sparring partner zoekt of als particulier hulp wenst bij zijn of haar aangifte. Daar maken wij ons hard voor. Hoe? Door anders naar de situatie van de cliënt te kijken. Verder kijken dan alleen sec naar de belastingdruk. Geen kans te missen en te zien wat anderen niet zien. Want als je beter kijkt, zie je meer. Heb je meer en kan je meer.

In onze dienstverlening staat de cliënt als persoon centraal, aangezien het essentieel is dat deze uiteindelijk het meest profiteert. HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe onze cliënt het deed, maar op hoe hij of zij het zou moeten doen.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1