Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. Barbara Rijskamp

Barbara Rijskamp

Helder in Belastingen

Helder in Belastingen

mr. Barbara Rijskamp

  06 30517641

Vaste prijsafspraken

In overleg

Tarief

Prijs per uur, excl BTW
€ 175

Skypenaam

barbara.rijskamp

Aangesloten bij

RB

Bezoekadres

Zuidpoolsingel 271 K
2408 BR   Alphen aan den Rijn

Overig contactOver mr. Barbara Rijskamp

“Sinds 1996 ben ik werkzaam als belastingadviseur. Een vak dat ik met liefde uitoefen. Als je belastingen als een puzzel ziet, snap je misschien beter wat ik er zo leuk aan vind. Elk probleem staat op zich, want iedere klant en situatie is uniek. Ik zie het als een uitdaging om ieder fiscaal vraagstuk voor de klant op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Dat doe ik in eerste instantie aan de hand van de daarvoor geldende fiscale regels, uiteraard door deze zoveel mogelijk in het voordeel van de klant uit te leggen. Omdat de regels op belastingterrein complex zijn en regelmatig veranderen, is het goed hiervoor een specialist zoals ik in te schakelen.

Mijn doel is om fiscaal helderheid en zekerheid te verschaffen voor een klant over een bepaalde kwestie, liefst zo goed mogelijk in overleg met de fiscus.”

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 


Publicaties van mr. Barbara Rijskamp

   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}