Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. André van der Velde

Uitgever van ‘De Ondernemers App’, met fiscale, juridische en administratieve tips voor (startende) ondernemers

André van der Velde

MeesterVelde

MeesterVelde

mr. André van der Velde

  06 53867200

Vaste prijsafspraken

In overleg

Skypenaam

andrevandervelde

Tarief

Prijs per uur, excl BTW
€ 175

Aangesloten bij

VFM

Bezoekadres

Oud Bussummerweg 45
1272 PT   Huizen

Overig contactOver mr. André van der Velde

“In 1985 ben ik als zelfstandig adviseur begonnen in de fiscale praktijk. Na het behalen van de fiscale mr.-titel in 1988 maakte ik de overstap naar EY in Amsterdam. Na de zeer leerzame tijd bij EY heb ik mij in 1997 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd. In 2001 sloot ik mij als partner aan bij Londen & Van Holland Registeraccountants en Belastingadviseurs. In 2014 ben ik weer als zelfstandige adviseur werkzaam.

Al die tijd heb ik voornamelijk gewerkt als belastingadviseur voor bedrijven op meerdere belastinggebieden. De focus ligt daarbij op het fiscaal optimaal begeleiden van ondernemers, zodat er niet onnodig fouten worden gemaakt of te veel belasting wordt betaald. Dus dat houdt in dat naast het advies voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, ook de gevolgen op het gebied van bijvoorbeeld de BTW en de loonbelasting worden onderzocht.

Ik werk sterk oplossingsgericht, ben inventief bij het zoeken naar oplossingen voor fiscale vragen en problemen."

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}
.