Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. Jos van Bavel

Jos is naast adviseur ook actief als docent en spreker binnen de NON-PROFIT omgeving

Jos van Bavel

Verder Fiscaal Specialisten B.V.

Verder Fiscaal Specialisten B.V.

mr. Jos van Bavel

030 2084102  

Vaste prijsafspraken

In overleg

Bezoekadres

Herculeslaan 24
3584 AB   Utrecht

Overig contactOver mr. Jos van Bavel

Jos is een ervaren fiscalist en adviseur bij instellingen in de NON-PROFIT sector. De fiscale regelgeving voor (semi)publieke instellingen en overheden heeft bijzondere eigenschappen. Dat vraagt expertise en die biedt Jos. Een meerwaarde als een beroep op het ondernemerschap van organisaties wordt gedaan of als nieuwe activiteiten worden gestart, in samenwerking of in concernverband. Ook als het gaat om participatie of financiering met privaat kapitaal, of nieuwe financieringsvormen, zoals kredietunies, crowdfunding, microkrediet of social venturing weet Jos dat in goede banen te leiden.

Jos is werkzaam bij instellingen in de gehele zorgketen (VVT, ziekenhuizen, revalidatiecentra, GGZ en gehandicaptenzorg) en bij koepel- en brancheorganisaties in het (semi)publieke veld. Hij is betrokken bij advisering aan overheden, welzijns-, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties, zoals culturele instellingen (podia, musea, theaters, gezelschappen etc.), goede doelen en kennisinstituten. Ruime ervaring is er bijvoorbeeld op gebied van subjectieve vrijstellingen vennootschapsbelasting, ANBI-regelgeving, fiscale beleggingsinstellingen, fiscale positie van stichtingen en (coöperatieve) verenigingen. Daarnaast is er specifieke sectorkennis van btw-regelgeving, loonheffingen, verhuurderheffing en energiebelasting.

Betrokkenheid is er bij structureringsvraagstukken, vastgoed en bij fusie- en samenwerkingsprocessen. Doel is steeds het fiscale rendement te verhogen.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}
.