Fiscaalconsult Fiscaal Consult

drs. Hans Eijkelenkamp

Hans Eijkelenkamp

Eijkelenkamp Belastingadvies

Eijkelenkamp Belastingadvies

drs. Hans Eijkelenkamp

050 3096111   06 53384420

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

RB

Bezoekadres

Azaleaweg 5
9765 HT   Paterswolde

Overig contactOver drs. Hans Eijkelenkamp

"Ik ben een allround belastingadviseur en heb een brede ervaring op nationaal en internationaal terrein. Mijn klanten zijn voornamelijk ondernemers in de MKB praktijk.  Naast deze ondernemers, verleen ik ook fiscaal advies aan accountants- en administratiekantoren, advocaten en notarissen.

In het bijzonder richt ik me op vennootschapsbelasting en familiebedrijven. Het is een uitdaging om een goede juridische structuur op te zetten  die past bij de ondernemer en die goed is voor het bedrijf en de overige betrokkenen.  Als het nodig is, voer ik procedures bij de belastingrechter.

Mijn doel is om het beste resultaat voor mijn klanten te bereiken en ik voel me persoonlijk betrokken bij mijn klanten.  Ik ben onafhankelijk, zelfstandig en kan daarom flexibel handelen als de situatie daarom vraagt. Ik werk samen in een netwerk van onafhankelijke deskundigen, die ik kan inschakelen zodra andere deskundigheid nodig is."

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}