Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. Reinder de Jong

Reinder de Jong

Hertoghs advocaten

Hertoghs advocaten

mr. Reinder de Jong

  06 83653795

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten), NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen), NVjSA (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten)

Bezoekadres

Parklaan 32
3016 BC   Rotterdam

Overig contactOver mr. Reinder de Jong

Reinder werkt sinds januari 2015 bij Hertoghs advocaten en is in november 2015 beëdigd als advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in formeel belastingrecht, fiscaal strafrecht en het speelveld van de indirecte belastingen. Hij publiceert regelmatig in diverse vakbladen, waaronder Btw-bulletin, WFR en TBS&H.

“Een complexe casus vraagt om oplossingsgerichtheid. Mijn motivatie haal ik uit de bijzondere verantwoordelijkheid om met gedegen werk en creativiteit het beste resultaat te behalen voor een cliënt. Ubi ius, ibi remedium; waar recht is, daar is een rechtsmiddel”, aldus Reinder.

Hij behaalde de master Nederlands Recht met als specialisatie Strafrecht & Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij de master Fiscaal Recht met de specialisatie Indirecte Belastingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Na zijn studie was hij enkele jaren werkzaam als gerechtssecretaris bij het Team Belastingrecht van de Rechtbank Den Haag.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}