Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. Thijs van Gastel

Thijs van Gastel

HBK fiscalisten_expat consultants

HBK fiscalisten_expat consultants

mr. Thijs van Gastel

071 5422720  

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

NOB

Bezoekadres

Hoofdstraat 2
2351 AJ   Leiderdorp

Overig contactOver mr. Thijs van Gastel

“Na mijn opleiding tot ondernemingsrecht jurist aan de Universiteit Leiden en tot fiscaal  jurist aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest bij o.a. AEGON, PwC en Alfa Accountants. Inmiddels ben ik geruime tijd werkzaam bij hbk fiscalisten expat consultants als allround fiscaal jurist.

Bij HBK fiscalisten_expat consultants zijn wij adviseurs met een missie. Persoonlijk en gedreven. Betrouwbaar en scherp. Wij geloven stellig dat op fiscaal gebied veel kansen onbenut blijven. Kansen om voor onze cliënten hun fiscale en financiële situatie te optimaliseren en risico’s  te minimaliseren.

Of onze cliënt als ondernemer een sparring partner zoekt of als particulier hulp wenst bij zijn of haar aangifte. Daar maken wij ons hard voor. Hoe? Door anders naar de situatie van de cliënt te kijken. Verder kijken dan alleen sec naar de belastingdruk. Geen kans te missen en te zien wat anderen niet zien. Want als je beter kijkt, zie je meer. Heb je meer en kan je meer.

In onze dienstverlening staat de cliënt als persoon centraal, aangezien het essentieel is dat deze uiteindelijk het meest profiteert. HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe onze cliënt het deed, maar op hoe hij of zij het zou moeten doen.”

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}