Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. Mark Liebman

Mark Liebman

Mark Liebman Fiscaal Advies

Mark Liebman Fiscaal Advies

mr. Mark Liebman

070 3630995  

Tarief

Prijs per uur, excl BTW
€ 200

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

NOB

Bezoekadres

Lange Voorhout 29
2514 EB   Den Haag

Overig contactOver mr. Mark Liebman

"Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en breed opgedane werkervaring, ben ik sinds 2018 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd aan het Lange Voorhout in Den Haag, waar ik nauw samenwerk met mr. A.T.H. Meijer Belastingadviseur.

U kunt bij mij terecht met al uw vragen over het wonen en werken over de grens, het vestigen in Nederland, waaronder over de 30%-regeling voor ingekomen werknemers. Ik adviseer niet alleen op het fiscale vlak, maar ook op het gebied van sociale zekerheid.

Als allround fiscaal jurist denk ik daarnaast graag met u mee en adviseer ik u bij uw fiscale levensgebeurtenissen: van de aankoop van uw eigen woning tot estate planning. Door mijn uitgebreide kennis van het belastingstelsel bied ik tevens een ‚Äėone-stop-shop‚Äô voor zelfstandig ondernemers en het MKB.

Ik voorzie u van concreet en helder advies, zodat u een duidelijk beeld heeft van uw fiscale positie. Met dit inzicht kunt u weloverwogen keuzes maken en uw strategie√ęn bepalen.

Ik streef naar een complete fiscale ontzorging: naast fiscale advisering en het in kaart brengen en analyseren van uw fiscale positie, verzorg ik ook uw aangiften inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, schenk- en erfbelasting.

Indien gewenst, coördineer ik de interactie met andere betrokken partijen. Denkt u hierbij onder meer aan de bedrijfsfiscalist, HR, de notaris, de accountant, de bank, de makelaar en de executeur testamentair."

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
   Alle artikelen tonen   

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}
.