Fiscaalconsult Fiscaal Consult

mr. drs. Michiel Opgenoort

Heeft u een specialistische vraag? Ik verwijs u door naar de juiste fiscaal-specialist!

Michiel Opgenoort

Fiscaalconsult / Opgenoort Belastingadvies

Fiscaalconsult / Opgenoort Belastingadvies

mr. drs. Michiel Opgenoort

06 41213782  

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

NOB

Skypenaam

michiel.opgenoort

Bezoekadres

Haagweg 210
2324 NB   Leiden

Overig contactOver mr. drs. Michiel Opgenoort

"Na mijn opleiding tot fiscaal econoom en fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg ben ik als belastingadviseur gaan werken bij BDO, een middelgroot belastingadvieskantoor. Hoewel ik daar vakinhoudelijk veel heb geleerd, had ik toch al snel het gevoel dat ik in een andere ‘setting’ dichter bij de klant zou kunnen staan. Het directe, persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. Daarom ben ik in 2002 voor mezelf begonnen.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik de combinatie van cijfers en recht heel boeiend vind. Het is leuk om daar mee bezig te zijn. Mijn uitdaging is om er voor de klant het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen om belastingbesparing, maar ook om het beperken van de risico’s. Het geven van rechtszekerheid wordt op fiscaal terrein steeds belangrijker."

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld

{{countbasket}}
.