Dhr. mr. Reinder de Jong

Dhr. mr. Reinder de Jong
Hertoghs advocaten-belastingkundigen B.V.
Dhr. mr. Reinder de Jong
Telefoon: 06 83653795
Specialisme(n)
Formeel belastingrecht, fiscaal strafrecht en indirecte belastingen (btw)
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten), NVAB (Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen), NVjSA (Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten)
Bezoekadres
Parklaan 32
3016 BC Rotterdam

Over Reinder de Jong

Reinder werkt sinds januari 2015 bij Hertoghs advocaten en is in november 2015 beëdigd als advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in formeel belastingrecht, fiscaal strafrecht en het speelveld van de indirecte belastingen. Hij publiceert regelmatig in diverse vakbladen, waaronder Btw-bulletin, WFR en TBS&H.

“Een complexe casus vraagt om oplossingsgerichtheid. Mijn motivatie haal ik uit de bijzondere verantwoordelijkheid om met gedegen werk en creativiteit het beste resultaat te behalen voor een cliënt. Ubi ius, ibi remedium; waar recht is, daar is een rechtsmiddel”, aldus Reinder.

Hij behaalde de master Nederlands Recht met als specialisatie Strafrecht & Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heeft hij de master Fiscaal Recht met de specialisatie Indirecte Belastingen aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Na zijn studie was hij enkele jaren werkzaam als gerechtssecretaris bij het Team Belastingrecht van de Rechtbank Den Haag.

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2021. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1