Dhr. Michiel van der Pol

Dhr. Michiel van der Pol
Tax4You BV
Dhr. Michiel van der Pol
Telefoon: 0611333725
Specialisme(n)
Invordering, conflictbemiddeling, DGA-problematiek
Prijs per uur, excl. BTW
€ 225,00
Vaste prijsafspraken
In overleg
Aangesloten bij
RB
Bezoekadres
Weltevreden 4-B
3731 AL De Bilt
michielvanderPol

Over Michiel van der Pol

”Na mijn opleiding Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht heb ik bij Peat Marwick Tax Lawyers gewerkt, na de fusie met Klijnveld Kraayenhof opgegaan in KPMG Meijburg (een van de toenmalige Big Six). De studie Fiscaal Recht heb ik afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.  In de begintijd is veel tijd besteed aan vakinhoudelijke zaken, maar ik ben er tevens achter gekomen dat ik meer een onderhandelaar ben die gemakkelijk tot de gewenste deal kan komen voor mijn cliënten. Na wat omzwervingen ben in 1995 als zelfstandig gevestigde fiscalist van start gegaan. In 1998 en een deel van 1999 ben ik als consultant verbonden geweest aan een project van Achmea inzake financiële planning in een winkelomgeving naar Engels voorbeeld. In 2009 heb ik mijn werkzaamheden voortgezet in Tax4You BV.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik vind dat elk fiscaal probleem een uitdaging is om voor de ondernemer op te lossen om zo tot een goed resultaat te komen. Bij het komen tot een oplossing van het probleem of geschil  spelen namelijk veel meer factoren een rol dan uitsluitend de vaktechniek. Emotionele intelligentie speelt hierbij een grote rol.  Ik geniet er altijd van dat de ondernemer na het oplossen van het probleem weer verder kan en ook daadwerkelijk weer tot dingen komt. Het afhechten van onzekerheden is naar mijn mening een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van een fiscalist.”

Neem contact op voor een gratis consult
Fiscaalconsult

Fiscaalconsult is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalconsult
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Volg ons op

 
Fiscaal nieuws ontvangen?

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu uw mailbox

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen.

Fiscaalconsult © 2022. Fiscaalconsult is een onderdeel van Opgenoort Holding BV. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Calabi
1
0
1